Stappen om de verwijderde e-mail van Gmail-account te herstellen

Wanneer u de berichten uit uw Gmail-inbox verwijdert, verdwijnen ze niet uit het gezicht van de Aarde, althans niet meteen. Gedurende 30 dagen, nadat u ze hebt verwijderd, blijven de berichten in de map Prullenbak. Natuurlijk, als u ze permanent wilt verwijderen, hoeft u bijna 1 maand niet te wachten - u kunt het meteen doen door de vuilnismap leeg te maken.

Toch adviseren wij u om het niet te doen. Emails nemen niet te veel ruimte, dus in plaats van ze te verwijderen, kunt u de berichten verplaatsen die u niet meer nodig hebt in andere mappen - Notities, Persoonlijk, Reizen, enz. U kunt zelfs een nieuwe map voor oude berichten maken. Op deze manier voorkomt u de problemen die kunnen optreden als u per ongeluk de e-mails verwijdert die u nodig hebt.

Maar zelfs dat is geen reden voor grote zorg. U kunt de verwijderde berichten gemakkelijk terugvinden. Als 30 dagen niet zijn verstreken sinds u ze hebt verwijderd, kunt u eenvoudig naar de map Prullenbak gaan en de berichten vinden die u nodig hebt. Als er te veel e-mails zijn in de map Prullenbak, kunt u het gewenste vinden met behulp van de zoekoptie. Zodra u het hebt gevonden, beweeg het terug naar de Postvak IN.

Hoe verwijdert u een verwijderde e-mail van prullenbak naar inbox?

Als u de verwijderde e-mail gewoon opnieuw moet lezen, kunt u dat doen in de map Prullenbak. Maar als u de e-mail terug wilt in de Postvak IN, kunt u het hier doen:

  • Zoek het bericht in de map Prullenbak
  • Merk het vak aan de linkerkant van de e-mailtitel
  • Er verschijnen meerdere opties hierboven, inclusief voor altijd verwijderen en verplaatsen naar
  • Open het vervolgkeuzemenu 'Verplaats naar', met het pictogram dat lijkt op een map
  • Klik op "Inbox" in het dropdown menu

Wat moet u doen als u een e-mail nodig hebt die permanent wordt verwijderd?

Het slechte nieuws is dat als een bericht permanent wordt verwijderd uit de map Prullenbak, kunt u het zelf niet terugvinden. Het goede nieuws is dat Google het nog steeds op zijn servers heeft. Dus, om het bericht terug te krijgen, moet u ons om hulp vragen. Ons advies is om te bellen in ons onafhankelijke Gmail-support telefoonnummer Nederland +44-7482122091.

Trefwoord

  • Permanent verwijderde e-mail van Gmail herstellen
  • Verkeerde of verwijderde e-mails van Gmail herstellen
  • Hoe verwijderde Gmail-e-mails worden hersteld?
  • Hoe verwijder je Gmail-e-mails terug?