Stappen om het verloren Google / Gmail-account te herstellen

Waarschijnlijk het grootste probleem dat mensen hebben met hun Gmail accounts is het wachtwoord verloren. In feite is dit het nummer 1 probleem, niet alleen met Gmail, maar alle e-maildiensten. Dit probleem heeft gebruikers sinds de eerste dagen van het internet lastig geraakt. Dat is geen verrassing, gezien het feit dat je een veilig wachtwoord nodig hebt om het lang en ingewikkeld te maken. Op die manier zullen de hackers het niet kunnen breken.

Spreken van de hackers, soms zijn ze verantwoordelijk voor dit probleem. Sommige mensen verliest hun Google-accounts aan hackers die hen in de gaten houden door allerlei phishing-programma's. Wat de reden ook mag zijn, als u zonder toegang tot uw Gmail-account bent, kan het u veel problemen veroorzaken. Gelukkig kan Gmail klantenservice Nederland u helpen om het makkelijk terug te krijgen!

Toch is het soms zo makkelijk om het account terug te krijgen, dat u niet eens Gmail Nederland hoeft te contacteren. Het geval waarover het gaat, is wanneer u de Twee-factor-authenticatie Gmail. Als dat het geval is, kunt u uw account terug krijgen door een nieuw wachtwoord aan te vragen via uw smartphone. Als u uw primaire Gmail-account met een herstel-e-mail hebt aangesloten, kunt u het ook terugvinden. Ook als u de antwoorden op de beveiligingsvragen die u hebt ingesteld tijdens het instellen van het account herinnert, kunt u deze op deze manier herstellen.

Maar als je die dingen had gedaan, zou je waarschijnlijk hier geen oplossing vinden. De kans is dat u het wachtwoord terug moet krijgen via een andere methode. U kunt naar de pagina van het herstel van Gmail-account gaan en probeer uw account terug te krijgen door bepaalde gegevens in te vullen die u met Google hebt gedeeld. De service kan u vragen om een lijst met e-mails aan te geven waaraan u recentelijk berichten hebt verzonden. Zij kunnen u zelfs uw persoonlijke gegevens, zoals uw geboortedatum en woonplaats, vragen.

Trefwoord

  • Ik kan me niet aanmelden bij een Google-account
  • Een verloren Google-account herstellen?
  • Ontgrendel en herstel een geblokkeerd of geschorst Google-account
  • Hoe kan ik contact opnemen met Gmail om mijn account te herstellen?
  • Hoe vergeten of vergeten Gmail account?